Kunderne siger

“Samarbejdet med Morten har givet mange resultater, hvilket har gjort, at vi i dag har unikke redskaber vedrørende mål, handlinger og forretningsplan.

Disse resultater, som han har givet os, har gjort, at vi har implementeret ham i vort netværk, således at vi i dag bruger ham både som gruppe- og individuel coach, og med stor succes.

Morten tager altid udgangspunkt i den enkeltes situation, og ”borer” derfra ind til problemet. Ud fra de informationer, han her får frem, hjælper han folk med at finde de redskaber, der er behov for i den aktuelle situation. – Han arbejder meget empatisk og intuitiv i hver enkelt situation, hvilket skaber rammen for et solidt og værdigt samarbejde.

Vi oplever gennem vort samarbejde med Morten, at vores hverdag, både arbejdsmæssigt og privat har fået en bedre struktur. Dette har ikke kun haft betydning for os, men alle fra teamet, som har været i berøring med Morten har fået et bedre overblik med en væsentlig øget vækst i forretningen som resultat.

Morten arbejder altid meget dybt, hvilket gør, at han finder de resurser, der skaber resultater.

Vores fremtidsplaner for forretningen indbefatter helt klart Morten, da vi på nuværende tidspunkt klart ser resultaterne, og vi ser frem til yderligere øget vækst, livskvalitet og masser af personlig udvikling.”

Peder Eskil, Karup

“Jeg begyndte med karrierecoaching hos Morten på mit sidste studieår, fordi jeg ville være offensiv under min uddannelse. Jeg ønskede at arbejde med som motiverer mig, men jeg vidste ikke hvad det var.

Morten hjalp mig med at fokusere på netop det.

Allerede et par måneder efter fik jeg tilbudt en drømmestilling og begyndte at arbejde mens jeg færdiggjorde min uddannelse.

Coachingen hos Morten gav mig nye handlemåder og bidrog til at jeg kunne finde min plads. Jeg er meget tilfreds med at have fået resultater af coachingen på så kort tid og jeg går stadig til Morten for at videreudvikle mig.

Louise Vad
Kommunikationsrådgiver
Oslo Rådhus
Norge